Юрген Клоп остана доволен от зрялата игра, само един негатив за Ливърпул след мача с Интер


Юрген Клоп остана доволен от зрялата игра, само един негатив за Ливърпул след мача с Интер
Снимка: Getty Images

4465 0

Въпреки че Ливърпул не бе на най-високото си ниво, футболистите на Юрген Клоп успяха да си осигурят комфортна преднина от 2:0 след първия 1/8-финален сблъсък с Интер в Шампионска лига.

След края на срещата немският специалист заяви пред "BT Sport", че е доволен от факта, че отборът му успява да печели мачове, в които не играе на върха на възможностите си:

"Трябваше да се борим. Не започнахме много добре и не се защитавахме много добре. Прекалено често наши играчи трябваше да се отбраняват при ситуации 1 в 1. От друга страна, не можеш да очакваш, че ще дойдеш тук и ще имаш брилянтен ден", започна Клоп.

"Нашият не бе такъв, но бе достатъчно добър, за да си заслужим победата. Отбелязахме два чудесни гола, а те имаха шансове предимно на контраатака. Това днес бе още едно зряло представяне и това ме кара да бъда много щастлив".

Единственият негатив от мача в Милано бе контузията на Диого Жота, която го извади от игра: "Наистина съм доволен от всичко, с изключение на това, че Диого трябваше да напусне, тъй като получи травма в глезена. Може би можеше да играе, но на полувремето кракът му бе подут и трябваше да го сменя", разкри треньорът на Ливърпул, добавяйки, че тепърва предстоят по-сериозни прегледи, за да се прецени степента на контузията.

А какво заяви треньорът на Интер след срещата - прочетете ТУК

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички