Голов спектакъл в нова серия епични мачове в Шампионска лига (всички резултати)


Голов спектакъл в нова серия епични мачове в Шампионска лига (всички резултати)
Снимка: Getty Images/Guliver

2541 0

Тази вечер предстои да се изиграе втората порция мачове от първия кръг в груповата фаза на Шампионска лига. След зрелищните и драматични първи осем двубоя във вторник вечер, сряда вечер също не разочарова и дори се оказа още по-резултатна спрямо първата серия мачове. 

От двата ранни мача вниманието беше насочено към "Краля" на Европа Реал Мадрид, който допусна шокираща загуба от "осакатения" Шахтьор, чийто резервен състав поведе с 0:3 само до почивката. В другия мач, стартирал по същото време, Залцбург и Локомотив Москва си размениха по два гола и поделиха точките.

В 22 часа стартираха останалите шест мача, като с най-голямо нетърпение се очакваха двубоите между европейския шампион Байерн Мюнхен и Атлетико Мадрид, както и гостуването на Ливърпул на Аякс. Баварците оправдаха очакванията и разгромиха "дюшекчиите" на "Алианц Арена", докато Ливърпул без да блести взе своето в Амстердам.

Пеп Гуардиола и неговият Манчестър Сити се нуждаеше от обрат, за да победи Порто, докато Интер и Борусия Мьонхенгладбах си спретнаха зрелищно равенство, дошло след късен гол на Ромелу Лукаку, който се отчете с две попадения в срещата.

Аталанта показа, че е все така резултатен, като този път "абонат" на бергамаските стана тимът на Божидар Краев - Мидтиланд, като българинът поигра 3 минутки в края на срещата. Гол в продължението на мача пък донесе ценен успех за гръцкия Олимпиакос над френския Олимпик Марсилия.

Ето и всички резултати от днешните мачове в Шампионска лига:

19.55 часа:

Залцбург 2:2 Локомотив Москва

Реал Мадрид 2:3 Шахтьор Донецк

22.00 часа:

Аякс 0:1 Ливърпул

Байерн Мюнхен 4:0 Атлетико Мадрид

Интер 2:2 Борусия Мьонхенгладбах

Манчестър Сити 3:1 Порто

Мидтиланд 0:4 Аталанта

Олимпиакос 1:0 Марсилия

Разпределението на отборите по групи може да видите ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички