Интер и Борусия Мьонхенгладбах не успяха да се победят в зрелищен мач от Шампионска лига


Интер и Борусия Мьонхенгладбах не успяха да се победят в зрелищен мач от Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1668 0

Отборите на Интер и Борусия Мьонхенгладбах не успяха да се победят след зрелищно равенство 2:2 в първи мач от груповата фаза на Шампионска лига. Гостите стигнаха до пълен обрат в мача в 85', но пет минути по-късно Ромелу Лукаку вкара втория си гол в срещата и подели точките между двата отбора.

През първата част Интер успя да създаде две по-опасни положения за гол - пред Кристиан Ериксен в средата на частта и пред Ромелу Лукаку в края на полувремето, но и двете без резултат. В началото на втората част обаче Ромелу Лукаку се възползва от разбъркване в наказателното поле и изведе отбора си напред в резултата.

В 63-ата минута Артуро Видал извърши нарушение в наказателното поле и главният арбитър отсъди дузпа за Гладбах. Зад топката застана Бенсебайни, чийто удар се оказа достатъчно точен и силен, за да не позволи на Ханданович да се намеси. Пет минути преди края гостите стигнаха до пълен обрат, след като Хофман беше изведен сам срещу вратаря и не пропусна.

В 90-ата минута обаче Интер все пак успя да се добере до точката в срещата. След центриране от корнер топката се разходи през куп футболисти в наказателното поле, за да се озове накрая на крака на Ромелу Лукаку, който вкара втория си гол в срещата.

По този начин Интер и Гладбах се нареждат на второ и трето място в групата, където лидер е Барселона след снощния си успех над Ференцварош, който пък е последен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички