Геният на социалните мрежи: "Босът на ПСЖ шамари футболистите в съблекалнята" (ВИДЕО)


Геният на социалните мрежи: "Босът на ПСЖ шамари футболистите в съблекалнята" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6155 0

Късно снощи френският гранд ПСЖ допусна обрат от 0:2 до 3:2 в общия резултат и за пореден път напусна безславно турнира Шампионска лига, за трофея от който всички в Париж бленуват от години...

С огромна заслуга за тази историческа вечер на "Сантяго Бернабеу" в Мадрид е нападателят на Реал Карим Бензема, който вкара хеттрик и заяви след срещата, че този мач е бил като финал за него и съотборниците му.

Президентът на парижани Насер Ал-Хелаифи обаче бе много ядосан от случилото се в реванша и най-вече от ситуацията, при която Бензема отбеляза за 1:1. Босът на ПСЖ е бил убеден, че французинът е извършил нарушение срещу Тибо Куртоа и в яда си е тръгнал да търси обяснения от главния рефер след неговия последен съдийски сигнал.

*В Мадрид се е стигнало до грозни сцени с Ал-Хелаифи, който е отправил и закана за убийство. Подробности четете в материала на SportLive.bg!!

Феновете на "белия балет" са убедени, че Бензема е действал позволено при ситуацията с Донарума и случилото се след края на мача не ги интересува.

В днешния 10 март социалните мрежи са залети от публикации във възхвала на футболистите на Карло Анчелоти, но един запалянко реши да се измайтапи на гърба на Насер Ал-Хелаифи, публикувайки видео, което уж е от съблекалнята на ПСЖ на "Бернабеу" и в него един мъж, така да се каже - изразява чувствата си към играчите след разочароващ мач...

Вижте го:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички