Маурисио Почетино побесня след мача: Това е позорно, защо ВАР не се намеси?


Маурисио Почетино побесня след мача: Това е позорно, защо ВАР не се намеси?
Снимка: Getty Images

5114 0

Старши треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино бе тотално разочарован и бесен от загубата на своя отбор на 1/8-финалите в Шампионска лига, която го изхвърли от турнира. Аржентинецът хвърли вината за обрата от 0:1 до 3:1 на "Бернабеу" на реферите и ВАР, тъй като смята, че Карим Бензема е извършил явно нарушение срещу Донарума при изравнителното попадение:

"Това е позорно! Няма как да си мълчим след подобна груба грешка. Невъзможно е това да се случва през 2022 година! Когато получиш такъв гол, това обръща целия мач и емоцията по трибуните. Невероятно е, че ВАР не се намеси. Нарушението беше очевидно. От всеки възможен ъгъл се вижда, че това е фал. Наистина не разбирам защо ВАР не влезе в употреба", каза на пресконференцията ядосаният Почетино и отсече:

"Крайният изход от двубоя се реши за 10 минути. Доминирахме през първите 60 минути, но след това първият гол промени всичко. Не е лесно да обясня загубата. Усетихме тежестта на изравнителния гол".

"Това, което се случи тази вечер, не бе нормално. Остатъкът от сезона ще бъде много труден. Шампионска лига е основна цел на ПСЖ от години, всеки го знае. Феновете ни ще бъдат разочаровани, знаем го", каза още унилият Почетино.

ЕТО ГО И МНЕНИЕТО НА КАРЛО АНЧЕЛОТИ (в линка)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички