Героят за Реал Мадрид Карим Бензема обясни ситуацията с Джиджи Донарума


Героят за Реал Мадрид Карим Бензема обясни ситуацията с Джиджи Донарума
Снимка: Getty Images

5734 0

Големият герой за Реал Мадрид от мача-реванш срещу ПСЖ - Карим Бензема, бе на "седмото небе" от щастие след отстраняването на френския гранд. Нападателят отбеляза хеттрик във вратата на Джиджи Донарума, който се оказа достатъчен на "белия балет", за да продължи напред към 1/4-финалите в Шампионска лига:

"Тази победа е за феновете ни. Беше трудно, но не се отказахме. През цялото време вярвахме, че ще успеем. Положихме огромни усилия, след като загубихме първия мач", каза самият голмайстор на Реал след мача и добави:

"Знаехме, че ПСЖ ще иска да владее повече топката, но през второто полувреме ги притиснахме. Показахме голяма психическа сила. Решаваща беше пресата ни. За нас този мач беше като финал. Показахме, че Реал Мадрид е жив".

Запитан от репотер на "RMC Sport" дали е извършил нарушение срещу вратаря при гола за 1:1, Бензема бе категоричен: "Не съм направил нищо нередно. Донарума си поведе топката прекалено дълго, пресирах го и той я загуби".

Старши треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино обаче не смята така и именно върху тази ситуация посвети голяма част от коментара си след мача (прочетете го в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички