Донарума с великолепна намеса срещу Бензема - спаси ПСЖ от Реал в началото (ВИДЕО)


Донарума с великолепна намеса срещу Бензема - спаси ПСЖ от Реал в началото (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2254 0

Реал Мадрид започна устремено в мача-реванш от осминафиналите в Шампионска лига срещу ПСЖ. Както е известно, "кралския клуб" загуби първата среща с минималното 0:1. Това накара мадридчани да натиснат своя съперник още от самото начало.

Изглеждаше сякаш този устрем на испанците е овладян от френския гранд, но точно тогава дойде и най-чистата ситуация за гол пред футболистите на Карло Анчелоти. Тя бе изцяло изработена от голмайстора на "белия балет" Карим Бензема.

Френският нападател се ориентира отлично в ситуация в средата на полувремето и изненадващо стреля извън наказателното поле. Ударът му бе с фалц и топката се насочваше право към вътрешната част от левия страничен стълб до Джанлуиджи Донарума.

Тогава обаче европейският шампион с Италия показа защо Маурисио Почетино е заложил на него в този толкова важен двубой, а не на бившия страж на Реал - Кейлор Навас.

Донарума, който е висок 196 сантиметра, използва това си предимство и се разтели максимално, за да осъществи минимален контакт с топката и да я извади в ъглов удар. След изпълнението на корнера Реал не успя да създаде нещо по-опасно пред вратата на Джанлуиджи.

Още преди началото на двубоя от Реал Мадрид се притесняваха дали няма да има отново "приятелски огън" от "летящия" Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички