Фернандеш "уби" медиите на Острова с интервю - показа как се правят интриги в Юнайтед (ВИДЕО)


Фернандеш "уби" медиите на Острова с интервю - показа как се правят интриги в Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2423 0

Феновете на Манчестър Юнайтед се влюбиха в това, което стори един от лидерите на отбора - Бруно Фернандеш. Той индиректно разкритикува медиите на Острова и нагледно показа как се прави интрига с акцент нещо, което няма общо с истината.

"Честно казано, мисля, че хората се усъмняват във всичко в този клуб. Всяка седмица имаме нова история за нещо. Публикувах снимка в Инстаграм, на която съм между Рафа (Варан) и Ерик (Баи) и написах към нея: "Чувствам се в безопасност посредата между тези двамата". Това значеше - "в сигурност" - като сред "охрана", като "бодигардове". А хората веднага започнаха да мрънкят, че правя намеци на Магуайър. Но Магуайър не е единственият защитник, който не е на снимката. Линдельоф не е на снимката, Фил Джоунс не е на снимката.

Хората искат да мрънкят и да си измислят истории за нас, но най-важното е, че сме сплотени и вършим работата си на терена. Очевидно всички сме щастливи с Хари, защото е много трудно да си на негово място в последно време. Всички имаме слаби мачове.

Ако не печелим, не е защото Хари не е играл добре или защото Бруно не е играл добре, а защото отборът не е играл добре. В съблекалнята не се обвиняваме един друг, там се разбираме как да излизаме от лоши ситуации" - сподели Фернандеш.

Любопитен факт пък за отбора е, че Манчестър Юнайтед е лидер по странен показател за клуба във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички