Футболист на Манчестър Юнайтед публично разкритикува решение на ръководството


Футболист на Манчестър Юнайтед публично разкритикува решение на ръководството
Снимка: Getty Images

1553 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Фред разкритикува решението на клуба да наеме временен мениджър, а не постоянен такъв, който да наследи освободения Оле Гунар Солскяер.

Норвежецът беше уволнен след поражението с 4:1 от Уотфорд през ноември мин. година, а след като Майкъл Карик пое за кратко задълженията му, Ралф Рангник бе този, който бе обявен за временен старши треньор до края на сезон 2021/22.

Фред обаче беше критичен към неуспеха на Юнайтед да приложи дългосрочен план след напускането на Солскяер.

"Малко е странно", каза той пред "TNT Sports Brazil", когато го попитаха за назначението на Рангник. "Знам, че във футбола е важно да постигнеш добри резултати възможно най-скоро, но също така е важно да имаш дългосрочна стратегия. Мисля, че за нас е лошо да нямаме такъв. В момента всичко опира до краткосрочните цели. Не знаем каква ще бъде ситуацията след края на този сезон".

В краткосрочен план Манчестър Юнайтед ще се стреми да спечели първия си трофей от 2017 година насам, когато "червените дяволи" на Жозе Моуриньо вдигнаха трофея от Лига Европа. Английският гранд бе победен в миналогодишния финал на турнира от Виляреал след дузпи, а Фред настоя, че в съблекалнята има желание и глад, за да се сложи край на тази "суша":

"Всеки играч, който идва в този клуб, иска да печели титли", каза той. "Същото е и с мен, Бруно Фернандеш, Алекс Телеш, Кристиано Роналдо, Джейдън Санчо - с всички нас. Искаме трофеи! Ако не искаш да печелиш титли, не заслужаваш да играеш за Манчестър Юнайтед".

ВИЖТЕ ОЩЕ: 

Бруно Фернандеш "уби" медиите на Острова с интервю - показа как се правят интриги в Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички