Ралф Рангник остана шокиран от първите 45 минути, даде за пример младок от Манчестър Юнайтед


Ралф Рангник остана шокиран от първите 45 минути, даде за пример младок от Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2056 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник остана разочарован от представянето на своите футболисти през първото полувреме на 1/8-финала срещу Атлетико Мадрид и ги посъветва да последват примера на Антони Еланга.

Младокът отбеляза за 1:1 пет минути, след като се бе появил в игра на "Уанда Метрополитано". Голът му бе под №500 за "червените дяволи" в европейските клубни турнири!

"Той играе, сякаш се е сбъднала негова мечта, удоволствие е да го гледаш на терена. Бих искал някои от другите играчи да последват примера му, той е като модел за подражание", заяви Рангник след мача пред "BT Sport" и добави: "Не защото прави всичко правилно, а защото се забавлява на игрището. Това е футболът - трябва да се забавляваш".

"Не знам дали аз спасих мача, но след това първо полувреме играта ни можеше само да се подобри. Не мога да повярвам какво видях от моите футболисти през тези първи 45 минути. Играхме без увереност, без агресия, оттам дойдоха и проблемите".

"След почивката се представихме по-добре, владеехме топката и ако имаше още 10 минути, вероятно щяхме да стигнем и до победата. Но това не скрива разочарованието ми от първото полувреме. Играхме само в нашата половина, а срещу отбор като Атлетико не може така. В реванша ще излезем пред 75 000 наши фенове и ще действаме с повече увереност", завърши Ралф Рангник.

*Можете да прочетете мнението на Чоло Симеоне след мача ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички