Кристиано Роналдо е най-големият кошмар на Атлетико (Мадрид) в Шампионска лига! Какво се случи последния път? (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо е най-големият кошмар на Атлетико (Мадрид) в Шампионска лига! Какво се случи последния път? (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

2416 0

Кристиано Роналдо ще се изправи срещу добре познатия му стар съперник Диего Симеоне, след като жребият в Шампионска лига събра Манчестър Юнайтед срещу Атлетико (Мадрид) на осмифиналите в Шампионска лига. А моментът за мача настъпи.

Португалецът е един от най-големите кошмари за Атлети и Симеоне, особено в Шампионска лига, където са се изправяли срещу Роналдо в пет случая в елиминационната фаза и всеки път са били на губещата страна, като два от тях са били финали, спечелени от Реал Мадрид.

Последният път пък, в който Роналдо се изправи срещу Атлети в елиминационна фаза на Шампионска лига, бе през сезон 2018/19 в състезанието. Тогава първият мач на 20 февруари бе спечелен от испанския отбор след солиден успех с 2:0 на "Уанда Метрополитано" - два късни гола на Хосе Хименес и Диего Годин.

По време на и след мача феновете на Атлети скъсаха Кристиано от освирквания и подигравки. След срещата се появи и знаковото неприлично поведение на Симеоне, който бурно изрази радостта си и се хвана за гениталиите.

Три седмици по-късно обаче "бианконерите" спечелиха с 3:0. Познайте кой вкара головете? Хеттрик на Кристиано и Атлети бе аут на осминафиналите. Тогава португалецът "върна" на Симеоне жеста с гениталиите и си отмъсти на феновете на "дюшекчиите". Припомнете си незабравимото му представяне чрез видеото по-долу в материала.

КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ АТЛЕТИКО (МАДРИД) - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички