Къде да гледаме Атлетико - Ювентус в Шампионска лига?


Къде да гледаме Атлетико - Ювентус в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

2964 0

Най-интересният сблъсък в днешната футболна програма е първият осминафинал в Шампионска лига между Атлетико (Мадрид) и Ювентус. Двубоят на стадион "Ванда Метрополитано" започва в 22,00 часа и ще можете да го гледате на живо по bTV Action. Можете да следите дербито на живо и в SportLive.bg.

Испанският тим малко забуксува, загубвайки от Бетис в испанското първенство, а след това и от Реал в мадридското дерби. Преди мача с Ювентус обаче "дюшекчиите" си възвърнаха увереността с успех над Райо Валекано, макар и с 1:0.

След отпадането от Купата на Италия и равенството у дома с Парма, Ювентус разгромиха Сасуоло и Фрозиноне. В Торино си осигуриха спокойствие в Серия А, избягвайки с голяма преднина на Наполи, и сега всички сили са съсредоточени върху мечтания от тях турнир - Шампионска лига.

И в двата отбора има известни кадрови проблеми преди сблъсъка - контузен в Атлетико е Ернандес, а за "бианконерите" - Куадрадо. Коке е под въпрос за домакините. Къде можете да гледате другия мач в програмата на Шампионска лига - Шалке 04 - Манчестър Сити, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички