Шеф на Ювентус призна: Питахме за Икарди и пак ще питаме през лятото


Шеф на Ювентус призна: Питахме за Икарди и пак ще питаме през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

1226 0

Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи призна, че неговият клуб е искал информация от Интер относно евентуален трансфер на Мауро Икарди. Въпросът за привличането на аржентинеца обаче в момента не е актуална тема и може да стане такава чак през лятото.

“Искали сме информация за Икарди, за да узнаем какво мисли той за евентуален трансфер в Ювентус. Сега обаче не контактуваме. Мауро е футболист на Интер, а ние сме съсредоточени в нашия сезон. Към тази тема ще се върнем или не – през юни”, обяви Паратичи пред Rai Radio 1.

ВИДЕО: УАНДА НАРА СЕ РАЗПЛАКА ЗАРАДИ СИТУАЦИЯТА С ИКАРДИ

Уанда Нара, жената на Икарди и негов агент, води преговорите с Интер за продължение на контракта на аржентинеца, но те не вървят никак добре. Миналата седмица ръководството на Интер лиши Икарди от капитанската лента, която премина при вратаря Самир Ханданович. След като научи това, южноамериканецът отказа да замине за Виена за мача с Рапид и тренира с резервите.

Появиха се и информации, че в Интер са решили да се разделят с нападателя през лятото за сума от порядъка на 80 млн. евро. 25-годишният Икарди се присъедини към Интер от Сампдория през 2013 г. Според слуховете жена му е провалила евентуален негов трансфер в Реал Мадрид. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички