Звезда на Аржентина не издържа на своя СНИМКА с жена си след финала на Световното: Нека се ч!$@#е


Звезда на Аржентина не издържа на своя СНИМКА с жена си след финала на Световното: Нека се ч!$@#е
Снимка: Getty images

2599 0

Изглежда сякаш един от най-добре представилите се играчи за Аржентина на Световното първенство по футбол - Алексис Мак Алистър, се е развълнувал до такава степен, че е бил доста директен към своята половинка в живота, и то в публичното пространство.

Полузащитникът на Брайтън се отчете с асистенция за Анхел ди Мария, който удвоя аванса за своя тим. Той бе сменен в продълженията, но в края празнуваше диво успеха на страната си, като на терена влязоха и семейството, и приятелите му.

Неговата половинка Камлай Маян сподели няколко снимки на двамата в една публикация в личния си профил в социалната мрежа Instagram. На тях двамата са на терена малко след големия успех и празнуват щастливи и влюбени.

"Обичам те, шампионе! Нямам думи, успяхме! Напред, Аржентина" - написа тя като описание. А коментарът от нейния приятел не закъсня: "Обичам те! Нека се "ч!$@#е". Можете да видите въпросните снимки по-долу в материала (както и коментарите, ако отворите публикацията).

Припомняме, че ВАР почти лиши Аржентина и Меси от световна титла, защото втора дузпа за Франция категорично нямаше (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички