Приключи (ли) СПОРЪТ Меси - Роналдо: Титлата качи Лео до абсолютно величие във футбола (ВИДЕО)


Приключи (ли) СПОРЪТ Меси - Роналдо: Титлата качи Лео до абсолютно величие във футбола (ВИДЕО)
Снимка: Istock/GettyImages / колаж: Sportlive.bg

4013 0

Дебатът приключи: Лионел Меси е най-великият футболист в историята на футбола. Това твърдение се лансира все по-усилено, след като аржентинецът спечели единствения трофей, който липсваше в невероятната му кариера. Със световната титла Меси излезе с едни гърди и пред най-големия си опонент във футбола - Кристиано Роналдо.

Меси или Роналдо: кой е по-велик?

Роналдо така и не успя да стигне до световна титла с Португалия, а според мнозина именно това вече прави разликата между него и Меси. Екипът на предаването "Точно попадение" на SportLive обаче не достигна до пълно единодушие за това кой е по-по-най: Меси може да бъде считан за най-велик, но е спорно дали е най-завършеният футболист.

Може ли Мбапе да задмине Меси?

Величието на Меси на Световното първенство и като цяло във футбола бе основна тема на дискусии в последния епизод на "Точно попадение". Каква роля е изиграл аржентинецът за спечелената световна титла от "гаучосите" и дали пък неговият потенциален бъдещ наследник Килиан Мбапе не е изиграл по-силен финал. 

Величието на Меси във футбола

И всъщност - Меси ли бе най-добрият играч на Аржентина на големия финал, или пък футболисти като Анхел ди Мария и Емилиано Мартинес изиграха по-важна роля. Един факт обаче е неоспорим, независимо от пристрастията към Меси и Роналдо: дори и да не е най-великият, Геният от Росарио ще остане завинаги в историята с играта си и успехите си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички