Преди титлата за Меси Роналдо отговори: Решава ли Световното дебата за най-добрия?


Преди титлата за Меси Роналдо отговори: Решава ли Световното дебата за най-добрия?
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

5736 0

Лионел Меси спечели Световното първенство по футбол и според мнозина с това слага точка на дебата кой измежду него и Кристиано Роналдо е по-добър. Двамата си оспорват определението най-велик на този век, но и специалисти се обединяват около тезата, че всъщност аржентинецът е и най-добрият за всички времена.

Любопитното е, че вероятно щеше да се говори същото за Роналдо, ако той бе завоювал титлата (и ако все пак бе показал по-ключова роля към края на турнира). Самият Кристиано е попитан преди развръзката и преди да отпадне дали спечелване на световната титла за него или Меси би значело край на дебата.

"Дори и аз да спечеля Световното първенство дебатът ще продължи. Някои хора харесват ме харесват повече, други по-малко. Това е като в живота - някои харесват блондинки, други брюнетки.

Винаги е трябвало да показвам какво мога година след година. Бих желал да спечеля този турнир. Амбициозен съм, но дори да приемем, че няма да спечеля повече турнири до края, пак ще бъда щастлив от това, което съм спечелил. В историята всички рекорди ще бъдат там. Очевидно спечелено Световното няма да бъде лоша добавка. Ще бъде мечта" - споделя Роналдо.

Все пак след триумфа на Меси Пиърс Морган обяви Кристиано Роналдо за най-велик на всички времена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички