Треньорът на Канада с усмивка на лице: В следващия мач ще излезем и ще "F" Хърватия (ВИДЕО)


Треньорът на Канада с усмивка на лице: В следващия мач ще излезем и ще "F" Хърватия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1854 0

Старши треньорът на Канада - Джон Хърдман, изненада с доста интересно изказване, отправяйки нецензурна 'заплаха' към Хърватия, след като "кленовите листа" загубиха от Белгия първия си мач от Мондиал 2022.

Канадците се представиха много силно при дългоочакваното си завръщане на най-големия форум, но въпреки това останаха с "празни ръце", което означава, че ще трябва да търсят задължителна победа срещу Лука Модрич и компания в следващия си двубой, който е на 27 ноември (18:00 часа).

"Казах на момчетата, че са показали, че мястото им е тук и че в следващия мач ще излезем и ще "F" Хърватия", каза с усмивка на лицето си Хърдман, цензурирайки английската дума "F*ck".

"Горд съм от представянето ни, но в първия мач на такъв турнир трябва да вземеш трите точки. Имахме възможността да завършим деня на първо място в групата, това беше целта ни, но не успяхме да я постигнем. Аз обаче съм горд - момчетата се раздадоха и показаха, че мястото им е тук и накараха феновете да се гордеят", добави още треньорът на Канада.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Проклятието на Дрейк" е тук: Канада със сериозен антирекорд заради Алфонсо Дейвис!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички