"Трябва да бъдем реалисти" - треньорът на Белгия не скри кой е бил по-добрият отбор в мача срещу Канада


"Трябва да бъдем реалисти" - треньорът на Белгия не скри кой е бил по-добрият отбор в мача срещу Канада
Снимка: Getty Images

1108 0

Старши треньорът на Белгия - Роберто Мартинес, призна, че отборът на Канада е бил по-добрият, а Тибо Куртоа е успял да задържи "червените дяволи" в откриващия мач в Катар:

*Късно снощи (23 ноември) "червените дяволи" се наложиха над "кленовите листа" с минималното 1:0, но канадците създадоха повече положения от тях, а Алфонсо Дейвис профука и дузпа при 0:0 в 11-ата минута.

"Мачът беше много труден, а Канада беше по-добрият отбор. Все пак, успяхме да направим това, което искахме. Канада поддържаше страхотно темпо и ако трябва да бъдем честни - ние трябваше да покажем съвсем друга страна от нашата игра", не скри Мартинес на пресконференцията си и допълни:

"Радвам се, защото спечелихме двубоя със смелост и опит. Вярно е и че Тибо Куртоа ни задържа в мача със спасената от него дузпа. Тази победа е по-ценна, отколкото ако бяхме играли добре. Виждали сме много топ отбори да губят мачове, но след това да се развиват и да израстват в процеса на турнира. Трябва да бъдем реалисти, защото не се представихме на ниво и има къде да надграждаме", посъветва селекционерът на Белгия. Вторият мач за неговия отбор е на 27 ноември - срещу Мароко (15:00 часа).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Проклятието на Дрейк" е тук: Канада със сериозен антирекорд заради Алфонсо Дейвис!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички