След шока от Саудитска Арабия: Лионел Меси събрал сънародниците си и взел сериозни мерки...


След шока от Саудитска Арабия: Лионел Меси събрал сънародниците си и взел сериозни мерки...
Снимка: Getty Images

4130 0

Голямата звезда на националния отбор на Аржентина - Лионел Меси, е взел спешни мерки след изненадващата загуба на "гаучосите" срещу Саудитска Арабия с 1:2 от група "C" на Световното първенство по футбол в Катар.

Меси е привикал всичко свои сънародници от аржентинския лагер в Катар и е изнесъл мотивираща реч, с която е призовал за спокойствие и бързо да се забрави за това шокиращо поражение. Бълхата е бил категоричен, че вече трябва да се мисли за това, което идва на хоризонта, информира журналистът Гастон Едул.

В понеделник (19 ноември) Аржентина поведе на Саудитска Арабия, благодарение на точно изпълнена дузпа на Лионел Меси. "Гаучосите" обаче се сринаха през втората част и допуснаха да бъдат обърнати до 1:2 от "зелените соколи".

Мнозина са на мнението, че тази загуба няма да повлияе по никакъв начин на амбициите на Аржентина и те ще се завърнат с победа срещу Мексико тази събота (26 ноември).

За последно Аржентина отпадна от груповата фаза на Мондиал 2002 в Япония и Южна Корея. В сметките на Меси и компания определено не влиза още едно отпадане 20 години по-късно.

Докато в аржентиснкия лагер мислят как да се съвземат, то стана ясно, че един от отменените голове на "гаучосите" срещу Саудитска Арабия е бил напълно редовен?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички