Селекционерът на Уелс разкри за интересна размяна на реплики с Гарет Бейл в края на мача срещу САЩ


Селекционерът на Уелс разкри за интересна размяна на реплики с Гарет Бейл в края на мача срещу САЩ
Снимка: Getty Images

2105 0

Наставникът на Уелс - Роб Пейдж, се изказа ласкаво за начина, по който Гарет Бейл играе за възрастта си и носи мъдростта, която осигури на отбора равенството срещу САЩ на старта на Световното първенство в Катар:

"Дадохме повече пространство на Гарет. Той все още може да играе широко, но аз обичам да му давам свободата да влиза напред. Той е добър в намирането на тези пространства, доста опитен е и използва цялата си мъдрост, за да спечели дузпата. Гарет е интелигентен, поставя се на тези позиции в наказателното поле, защитниците се ангажират с него и ако не намерят правилния начин - това може да бъде нарушение", каза Пейдж на пресконференцията си след двубоя и след това разкри за интересна размяна на реплики с Бейл в края на срещата.

"Независимо от това, което прави на клубно ниво, той успява да облече фланелката на Уелс и да прави изпълнения, които изненадват хората. И със сигурност ме изненада днес! Попитах го към 75-ата минута: "ОК ли си да продължиш?" и той каза: "Да, добре съм." А след края на мача ми каза: "Ето защо казах, че съм добре". Той е много опитен и умен".

"Изоставахме с един гол срещу добър отбор като САЩ, но след това показахме характер. Чест прави на момчетата, че се върнаха в мача и взеха точката. Когато получихме дузпата, знаехме кой ще я бие на 1 000 000 процента", добави още треньорът на Уелс. Вторият мач на "драконите" на Мондиал 2022 е на 25 ноември - срещу Иран (12:00 часа).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Всички в тима са разочаровани" - коментарът на треньора на САЩ след 1:1 срещу Уелс!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички