"Всички в тима са разочаровани" - коментарът на треньора на САЩ след 1:1 срещу Уелс


"Всички в тима са разочаровани" - коментарът на треньора на САЩ след 1:1 срещу Уелс
Снимка: Getty Images

1516 0

Старши треньорът на САЩ - Грег Берхалтер, заяви на пресконференцията си след равенството с Уелс, че неговите футболисти са били разочаровани от резултата, а сега ще имат малко време за възстановавяне преди да се изправят срещу Англия във втория си двубой от Група "В" на Мондиал 2022.

"Беше труден мач. Дадохме всичко от себе си. Сега трябва да играем срещу Англия, това е възстановяването... да играем срещу един от отборите, които според нас са фаворити на турнира. Пътят напред е следващият мач", каза Берхалтер след 1:1 срещу "драконите".

"Борихме се до края, но Уелс игра много добре през второто полувреме. Те имат страхотен отбор. Влизайки в съблекалнята след мача, видях разочарованието в тима. Момчетата работиха здраво. Те са разочаровани, всички в тима са разочаровани. Но мисля, че когато погледнете усилията, които положиха, и как играхме през по-голямата част от мача, бяхме доста добре. Ще надграждаме", изрази увереност треньорът на САЩ.

*Сблъсъкът с "Трите лъва" на стадион "Ал Байт" в петък (25 ноември) до голяма степен може да определи дали американците ще продължат напред към 1/8-финалите. САЩ са играли срещу Англия 11 пъти, но имат само 2 победи и 1 равенство!

ВИЖТЕ ОЩЕ - Постижение след постижение - Гарет Бейл отново се превърна в герой за Уелс! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички