Почитател изчисли как Англия все още може да спечели Световното първенство по футбол


Почитател изчисли как Англия все още може да спечели Световното първенство по футбол
Снимка: Getty Images

3800 0

Изглежда на Острова все още не могат да преживеят разочарованието от отпадането на националния отбор на Англия на четвърфиналите на Световното първенство по футбол в Катар.

Почитателят на "трите лъва" - Адам Девлин, сподели в социалната мрежа Twitter своите изчисления и сметки за това как момчетата на Гарет Саутгейт все още могат да спечелят най-големия спортен форум в света.

Девлин твърди, че за да се случи това в днешната среща за третото място, между Хърватия и Мароко, двата тима трябва да получат по четири червени картона, за да може срещата да завърши без победител. След това утре (18 декември) същото трябва да се случи и на финала между Аржентина и Франция, за да може "трите лъва" да се поздравят с най-ценното отличие във футбола.

Въпреки че е почти невъзможно това да се случи, може да се каже, че сме виждали и по-странни неща да се случват на футболно игрище.

Франция влиза във финала с цел да стане първата страна след Бразилия, която печели две световни първенства поред. Докато Аржентина, водена от Лионел Меси, се надява да достави приказния край на пътуването на своята легенда на Мондиала.

35-годишният Меси обяви, че финалът в неделя ще бъде последният му мач на Световно първенство. Много фенове по света подкрепят Аржентина, тъй като отчаяно искат да видят седемкратния носител на "Златната топка" да вдигне трофея, за да затвърди статута си на най-великия играч за всички времена.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Напуска ли Саутгейт поста национален селекционер на Англия?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички