Провъзгласиха млада надежда на "трите лъва" за бъдещ капитан на националния отбор след Мондиал 2022


Провъзгласиха млада надежда на "трите лъва" за бъдещ капитан на националния отбор след Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

1519 0

Бившият английски футболист Глен Джонсън направи интересен коментар по адрес на звездата на Борусия Дортмунд и националния отбор на Англия - Джуд Белингам, заявявайки, че го вижда като бъдещ капитан на "трите лъва" след доброто му представяне на Мондиал 2022.

Въпреки че е само на 19, англичанинът демонстрира лидерските си качества. Запитан дали халфът може да стане бъдещ капитан на Англия, Джонсън кимна в знак на съгласие, но предупреди да не се оказва натиск върху него.

"Да, но не можем да очакваме твърде много, тъй като по този начин го орисваме към провали. Всички говорят в момента за него, така че когато един ден той стане капитан, всички ще си кажат "да, знаехме, че това ще се случи", вместо да го оставят да върви по този път естествено", сподели Джонсън за "GGRECON".

"Не трябва да упражняваме този натиск върху него, защото той е младо момче, но ако продължи да напредва както досега, тогава съм сигурен, че ще носи лентата на ръката един ден", каза още британецът.

Освен че Белингам успя да се разпише в Катар, неговите лидерски качества се видяха и по начина, по който той утешаваше Хари Кейн след пропуснатата му дузпа срещу Франция, която реши четвъртфинала и отпадането на "трите лъва"

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Магуайър получи сериозен призив от Ерик тен Хаг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички