Абсурдно: Бизнесмен отпечата 18 000 фланелки за победата на Англия на Мондиал 2022


Абсурдно: Бизнесмен отпечата 18 000 фланелки за победата на Англия на Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

1128 0

Английски фен е имал неблагоразумието да направи 18 000 тениски в чест на победата на националния отбор на страната на Световното първенство по футбол, съобщава "Sky Sports". Запалянкото - бизнесменът Карл Бакстър, е бил уверен, че "Трите лъва" ще триумфират в Катар.

Британецът е сложил тигана, преди да хване рибата и е напечатал огромен брой тениски с надпис "Англия, победител на Мондиал 2022", "Той най-накрая си е у дома" и "Денят, в който той се върна у дома". Бакстър е имал намерение да продава фланелките, когато Хари Кейн и компания се върнат на Острова като победители, но тимът в действителност отпадна от Франция в 1/4-финалите.

"Имахме куп празни тениски, които бяхме купили преди няколко години, така че реших да рискувам спрямо гребена на вълната, която яхна Англия, и да отпечатам няколко тениски в очакване на успех. Като фен на Англия съм абсолютно поразен, че стигнахме дотук", обясни бизнесменът.

Все пак фланелките са пуснати в сайта на неговия магазин със следното съобщение: "Намалихме цената на тези уникални артикули (от 30 паунда на 10), тъй като със сигурност няма да зареждаме повече. Така че носете ги с гордост, добавете ги към колекцията си, използвайте ги за миене на прозорците... Не знаем". А преди около година английски фен направи още по-сериозна грешка за Евро 2020.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички