Почитателите на Англия и Уелс "измиха" срама на нациите си с голямо "постижение" на Световното първенство


Почитателите на Англия и Уелс "измиха" срама на нациите си с голямо "постижение" на Световното първенство
Снимка: Getty Images

1308 0

Феновете на Световното първенство по футбол от Обединеното кралство бяха похвалени, след като полицията потвърди, че нито един британец не е бил арестуван на турнира.

Почитателите и на Англия, и на Уелс бяха поздравени за "образцово" поведение в Катар, където нито един британски гражданин не беше арестуван за първи път на голям футболен форум.

Главният полицай на Чешир - Марк Робъртс, който е и ръководител на полицейското звено по футбол на Обединеното кралство, даде своя доклад за поведението в Катар.

"Поведението на Англия и Уелс в Катар беше абсолютно образцово. По време на участието в турнира нямаше арести или инциденти, които да бъдат докладвани, което е заслуга на всички, които пътуваха". каза Робъртс за "Mirror".

„В Русия през 2018 имаше три ареста. Но този път имахме два отбора от Острова на този турнир и изиграхме двойно повече мачове от груповата фаза, включително дерби между двете страни, което подчертава добрия характер на нашите фенове", добави още ръководното лице.

Като цяло мнозина вярват, че това е едно голямо постижение за почитателите от Острова, които винаги са се славели със своята обич към футбола, която ги кара да правят неща, за които после съжаляват.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Арсен Венгер наследява Гарет Саутгейт?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички