Юго Лорис защитити Хари Кейн след пропуснатата дузпа: Много топ играчи са пропускали дузпи


Юго Лорис защитити Хари Кейн след пропуснатата дузпа: Много топ играчи са пропускали дузпи
Снимка: Getty Images

1704 0

Юго Лорис не обърна гръб на съотборника си в Тотнъм Хари Кейн и заяви, че нападателят ще се върне по-силен след пропуснатата дузпа. Двамата се изправиха един срещу друг на Световното първенство, след като Франция трябваше да отстрани Англия, за да продължи към полуфиналите.

„Трите лъва“ претърпяха загуба с 1:2, а Хари Кейн беше човекът, който успя да реализира едното попадение. Нападателят вкара от дузпа, след като успя да преодолее стража на „петлите“ и съотборника си в Тотнъм Юго Лорис. Английският национал получи шанс да изравни резултата, след като „трите лъва“ получиха още една дузпа. Ударът на Кейн обаче не беше точен и топката премина над напречната греда.

Юго Лорис сподели, че след това е разговарял с нападателя, но само за кратко. Стражът обаче вярва, че Кейн ще се върне по-силен.

Писахме си след мача. Не беше лесно да намеря точните думи веднага след това. Мисля, че той имаше нужда от малко почивка“, заяви Лорис.

След това допълни: „Това е труден момент за английския национален отбор и за Хари, но мисля, че той може да се гордее с това, което направи на Световното първенство. Във футболната история много топ играчи са пропускали важни дузпи – Лео Меси, Кристиано Роналдо и Килиан Мбапе. Не се съмнявам, че ще държи главата си гордо вдигната и че ще блесне за Тотнъм и за националния отбор“.

Към момента Хари Кейн има 53 гола в 80 срещи за националния отбор. Само едно попадение го дели от това да измести постижението на Уейн Рууни.

Нападателят обаче призна, че се чувства виновен за пропуснатата възможност.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички