Мондиал 2022: фамозен вратар на Япония направи 4 спасявания за секунди срещу Германия (СНИМКА)


Мондиал 2022: фамозен вратар на Япония направи 4 спасявания за секунди срещу Германия (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2485 0

Още в първия кръг от груповата фаза на Световното първенство 2022 се стига до шокиращи и малко очаквани резултати. След поражението на Аржентина от Саудитска Арабия, след равенството на Дания с Тунис, последва и не по-малко сензационен резултат от този на "гаучосите" - загуба за Германия от Япония.

Футболистите на Ханзи Флик, по подобие на тези на Лионел Скалони, поведоха в резултата срещу пълния аутсайдер в двубоя, но въпреки това не съумяха да задържат преднината си и допуснаха пълен обрат, за да загубят с 1:2.

Един от големите герои за азиатската страна, надделяла над Бундестима, е стражът Шуичи Гонда. Той се отличи с много важни намеси, които задържаха минималното изоставане за неговия отбор. Един от най-впечатляващите моменти в двубоя се случи в рамките на 60 секунди.

Между 70-ата и 71-вата минута Гонда успя да направи цели четири спасявания, след като бе поставен под истински обстрел. Той удържа, а в крайна сметка неговите съотборници довършиха работата му, отбелязвайки две попадения и наказвайки именития си опонент. Можете да видите снимки от спасяванията му по-долу в материала.

Вижте радостта на Япония след последния съдийски сигнал(ГАЛЕРИЯ)

Прочетете и повече за това как Япония шокира Германия и показа на Бундестима откъде изгрява слънцето (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички