Капитанът на Англия Хари Кейн: Успехът на дамите ще ни мотивира повече за Световното първенство


Капитанът на Англия Хари Кейн: Успехът на дамите ще ни мотивира повече за Световното първенство
Снимка: Getty Images

1643 0

Звездата на Тотнъм и английския национален отбор - Хари Кейн, заяви, че "трите лъва" ще черпят мотивация за предстоящото Световно първенство в Катар от успеха, който дамите на Англия постигнаха, печелейки Европейското първенство у дома през тази година.

Припомняме, че през лятото дамите победиха с 2:1 на финала Германия, с който донесоха първа европейска титла по футбол в Англия.

"Чувството беше толкова страхотно, когато "лъвиците" победиха, и очевидно свършиха невероятна работа", каза Кейн.

"Успехът на дамите ще ни мотивира и вдъхнови повече за Мондиала, за да отидем и да направим успешно Световно първенство. Знаем, че ще бъде трудно, със сигурност трябва да положим много упорита работа, за да постигнем това. Но цялата страна ще бъде зад нас, както те бяха за тях", добави още деветката на Гарет Саутгейт.

Англия попадна в група "B" на Мондиала в Катар и е в компанията на САЩ, Иран и Уелс. "Трите лъва" са един от основните фаворити за спечелването на златото и изглежда са мотивирани да донесат световната титла обратно в Лондон на "Уембли".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Кейн ще пасне идеално на Манчестър Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички