На Острова смятат, че Хари Кейн трябва да премине в Манчестър Юнайтед


На Острова смятат, че Хари Кейн трябва да премине в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1979 0

Бившият нападател на Тотнъм - Дарън Бент, заяви, че Манчестър Юнайтед е идеалната дестинация за Хари Кейн, където той може да продължи да се развива.

Дарън Бент е на мнението, че "червените дяволи" се нуждаят от централен нападател и съответно Хари Кейн е идеалният човек за тях.

"Доста ми е интересно къде би отишъл Хари Кейн, ако не остане при Тотнъм. Сагата с Манчестър Сити вече приключи, къде ще е най-добрата дестинация? Смея да твърдя, че това ще е Манчестър Юнайтед, там се нуждаят от централен нападател", категоричен бе британецът пред "talkSPORT".

"Ако се стигне до подобен трансфер, то аз не виждам как Тотнъм ще го пусне за 60 милиона паунда, повече от убеден съм, че Даниел Леви ще иска поне 100 милиона паунда за своя голмайстор", добави още Бент.

Хари Кейн се наслаждава на периода си в Тотнъм. Неотдавна обаче се появиха новини, че британецът иска да печели трофеи. Именно тогава Сити се появи като кандидат за подписа му, но до трансфер на "Етихад" така и не се стигна. Предстои да разберем обаче дали думите на Дарън Бент ще се сбъднат и дали Кейн ще заиграе на "Олд Трафорд".

Тук можете да видите репортаж от "лудия" мач между Тотнъм и Спортинг Лисабон в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички