На Острова порязоха звездите си: Националният отбор не играе добре и не може да вкарва голове


На Острова порязоха звездите си: Националният отбор не играе добре и не може да вкарва голове
Снимка: Getty Images

981 0

Бившият играч на Челси и настоящ футболен анализатор - Тони Каскарино, не е останал никак доволен от играта на националния отбор на Англия срещу Италия, мач, който бе загубен с 0:1 от "трите лъва".

Каскарино е на мнението, че в отбора има толкова много звезди, но въпреки това играта не върви и тимът не може да вкарва попадения.

"Англия, малко или много, винаги е била благословена с голяма широчина в състава. Сега обаче националният отбор не играе добре и не може да вкарва голове", категоричен бе Каскарино пред "talkSPORT".

"Когато съберем стойността само на Хари Кейн, Фил Фоудън, Букайо Сака и Джуд Белингам ще получим огромна сума. И този състав да не може да вкара? Това не говори много добре за него", добави още бившият футболист.

Според мнозина Каскарино е прав. Англия е в серия от 495 изиграни минути, в които не е отбелязвала гол. Последният такъв бе дело на Хари Кейн и то от дузпа по-рано през годината срещу Германия. Мондиал 2022 чука на вратата и предстои да разберем дали Гарет Саутгейт ще отстрани този проблем с липсата на голове.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза наставникът на "трите лъва" след загубата от Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички