Саутгейт: Нормално e да ни критикуват, цикълът между любовта и войната е непрестанен


Саутгейт: Нормално e да ни критикуват, цикълът между любовта и войната е непрестанен
Снимка: Guliver/GettyImages

1132 0

Селекционерът на английския национален отбор Гарет Саутгейт говори преди последния мач на "трите лъва" от настоящия сезон в Лигата на нациите. Специалистът се наложи да приеме критиките от медии и феновете, като изрази надеждите си, че отборът скоро трябва да излезе от серията лоши резултати.

"Вече съм на повече от 50 години, а 30 от тях прекарах във футбола. Бил съм на много големи турнири като играч или треньор, така че съм видял на практика всичко.

Цикълът между любовта и войната с медиите е непрестанен. В момента се намираме някъде по средата. Беше ми ясно още преди да поема поста, че този момент рано или късно ще настъпи, така че приемам положението такова, каквото е", обясни специалистът.

"Вижте, аз съм треньор. Резултатите не са такива, каквито искаме, така че приемам критиките на феновете като нормални. Разбира се, когато става въпрос за националния отбор, всичко това се усилва многократно. Разбирам това.

Не ни харесва, но не се и крием. Просто трябва да продължим да се стараем да подобрим представянето ни", допълни Саутгейт.

Европейските вицешампиони нямат победа в последните си пет мача, заради което още след петия кръг стана ясно, че ще изпаднат във втора дивизия за следващия сезон в Лигата на нациите.

В понеделник Англия се изправя срещу Германия на "Уембли", където през юни феновете пяха по адрес на Саутгейт "ти не знаеш какво правиш". Това се случи при загубата с 0:4 срещу Унгария.

Вижте какво сподели специалистът след загубата от Италия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички