Стивън Джерард може да поеме английския национален отбор?


Стивън Джерард може да поеме английския национален отбор?
Снимка: Getty Images

1708 0

Бившият английски футболист, подвизавал се в редица тимове от Висшата лига - Дарън Бент, направи интересно предположение за бъдещето на доскорошния мениджър на Астън Вила - Стивън Джерард.

Според Бент рано или късно Стиви Джи ще бъде обявен за национален селекционер на английския национален отбор. Бившият футболист вярва, че Джерард покрива всички характеристики за работата.

"Смея да твърдя, че познавам добре как работи футболната асоциация, тя обича да дава подобни назначения на треньори и експерти, които познават системата. Въобще няма да се изненадам, ако Джерард бъде обявен за мениджър на "трите лъва" в близкото бъдеще", каза Бент за "talkSPORT".

Мнозина вярват, че ако Англия се издъни на предстоящия Мондиал в Катар, то Гарет Саутгейт ще си тръгне. Може би в точно това вярва и Дарън Бент, за да си позволи да направи подобна прогноза. 

Стивън Джерард е играл дълго време за "трите лъва" и знае добре какво трябва да се случи, за да може този отбор да стигне до нови висоти. Със сигурност е подходящ човек за поста, ако той скоро се оваканти.

Междувременно ето кой е спряган за нов наставник на Астън Вила, след уволнението на Джерард.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички