Журналист разкри получавал ли е Лионел Меси лекарска помощ и защо Анхел ди Мария не игра срещу Хърватия


Журналист разкри получавал ли е Лионел Меси лекарска помощ и защо Анхел ди Мария не игра срещу Хърватия
Снимка: Getty Images

1651 0

В деня след полуфинала между Аржентина и Хърватия на Мондиал 2022, журналистът от TyC Sports Гастон Едул "хвърли светлина" около физическото състояние на Лионел Меси и поясни защо Анхел ди Мария така и не се появи от пейката.

Футболистите на Лионел Скалони отбелязаха три безответни гола във вратата на Доминик Ливакович и се класираха на шести финал на световно първенство в историята си (ето какво се е случило на предишните 5).

Меси, който се отчете с гол и асистенция срещу Лука Модрич и компания, видимо изпитваше дискомфорт в задното бедро в края на първото полувреме, но остана на терена до самия край. Според Едул, Бълхата не е имал нужда от намеса на физиотерапевтите на почивката и е завършил двубоя в добро състояние! 

Спортният журналист допълва още, че Анхел ди Мария не се е появил в игра, защото Лионел Скалони е искал да го запази за финала, а мачът срещу Хърватия вече е бил решен. От написаното става ясно и че играчите са пуснати в почивка в днешния 14 декември, за да се видят със семействата си. Прави се уточнението, че това е обичайна практика и не е свързана с неделната битка, която ще бъде срещу Франция или Мароко.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Меси, Роналдо, Марадона: Кои са най-фаулираните футболисти на Световни първенства по футбол?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички