Лео Меси дърпа конците? Съветва сънародник и звезда от Мондиал 2022 къде да премине


Лео Меси дърпа конците? Съветва сънародник и звезда от Мондиал 2022 къде да премине
Снимка: Getty Images

4520 0

Лидерът на националния отбор на Аржентина - Лионел Меси е помолил своя сънародник Енцо Фернандес да откаже на Реал Мадрид в полза на трансфер в Ливърпул.

21-годишният Фернандес е силно свързан с "лос бланкос" и "червените". Реал Мадрид гледа на полузащитника на Бенфика като на алтернатива на своята топ трансферна цел, тийнейджърът на Борусия Дортмунд - Джуд Белингам.

Въпреки това, Ливърпул изглежда е обсебен от подписването на Фернандес, а според редица издания Юрген Клоп е сигурен, че аржентинецът ще премине на "Анфийлд".

Испанското издание El Nacional, който твърди, че Лионел Меси настоява Фернандес да премине в Ливърпул, защото не иска да гледа как неговия сънародник се раздава за Реал Мадрид, с който има дългогодишно съперничество поради миналото си в Барселона.

Аржентинският полузащитник изглежда се е вслушал в съвета на своя капитан. Очакванията са, че Фернандес ще премине от Бенфика в Ливърпул още през януари.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда на Бразилия стиска палци на Лео Меси и Аржентина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички