ВИДЕО: Нежният "удар" на Кубрат Пулев, с който направи фурор в цял свят


ВИДЕО: Нежният "удар" на Кубрат Пулев, с който направи фурор в цял свят
Снимка: Instagram

5679 0

Българската звезда в тежка категория Кубрат Пулев се подготвя за следващата си битка, която ще бъде по-различна от предишните му 30 в професионалния бокс. Кобрата ще се качи на триъгълен ринг срещу американеца Франк Мир в мач, в който ще се бият със смесени правила от бокс и ММА.

Следете двубоя на Кубрат Пулев срещу Франк Мир  (проследете линка)!

SportLive припомня знакови моменти от кариерата на най-добрия ни боксьор. Кобрата, който е губил само два пъти на професионалния ринг, е постигал победи срещу някои от най-добрите боксьори в тежка категория. Една от последните победи на Кубрат - срещу Богдан Дину, впечатли и поради друг любопитен момент...

ЩЕ ИЗЛЪЧИ ЛИ БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ БИТКАТА ПУЛЕВ - МИР?

Пулев победи Дину с нокаут в седмия рунд, но "интересното" дойде след мача, когато българинът изненадващо целуна репортерката Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши. Целувката между двамата предизвика истински фурор в световния бокс, като целият свят говореше за нея.

Самата целувка навлече доста неприятности на Кубрат, тъй като Суши се изкара жертва в ситуацията и опита да потърси правата си по съдебен път. Кобрата дори бе наказан за известен период да се боксира на територията на щата Калифорния и премина през обучения за това защо постъпката му е неприемлива и не бива да се повтаря.

В края на 2019-а Кобрата постигна още една победа - срещу Райдъл Букър, която се оказа последна за него на ринга. В края на 2020-а Пулев загуби битката за световната титла срещу Антъни Джошуа, а сега - почти година по-късно, българинът ще потърси победа срещу Франк Мир.

Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир в Sportlive.bg

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ПРЕДИ БИТКАТА НА ПУЛЕВ

Преди завръщането на Кобрата на ринга, вижте част от най-интересните материали, които подбрахме за вас, за да загреете за битката: 

ДЕЖА ВЮ: Повтаря ли Кобрата грешките от битката с Джошуа (ВИДЕО)

Кой е Франк Мир - Краля на захватите и опонент на Пулев 

Как легендата на UFC можеше да изгуби ВСИЧКО в катастрофа 

Изненадващо име подготвя Пулев за мача в "триъгълника" 

Какво е ТРИАД КОМБАТ - новият спорт, в който Пулев се впуска 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички