Различният Кубрат Пулев и последната му победа в бокса (ВИДЕО)


Различният Кубрат Пулев и последната му победа в бокса (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

5821 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев излиза този уикенд в нетрадиционна битка срещу американеца Франк Мир във формата Triad Combat. Кобрата има само две загуби от 30 мача в професионалната си кариера, но една от тях бе в последната му битка.

Следете двубоя на Кубрат Пулев срещу Франк Мир  (проследете линка)!

За последно Кубрат се изправи срещу вече бившия световен шампион Антъни Джошуа, който го победи с нокаут в деветия рунд през декември 2020. Оттогава насам българинът не се е боксирал, а сега изненадващо реши да се качи на триъгълен ринг в мач, който обединява правила от бокса и ММА.

ЩЕ ИЗЛЪЧИ ЛИ БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ БИТКАТА ПУЛЕВ - МИР?

Любопитното е, че от последната победа на Кубрат Пулев на професионалния ринг изминаха повече от две години. На 9-и ноември 2019-а Кобрата се изправи срещу американеца Райдъл Букър в Калифорния. Двубоят бе генерална репетиция за българина преди битката за световната титла с Джошуа.

Макар и да не успя да нокаутира Букър, Кобрата показа преобразена игра и интересни комбинации от удари, които се оказаха страхотно оръжие срещу грамадния Букър. Кубрат проведе един много добър боксов мач, в който "загря" за Джошуа и показа, че е един от топ боксьорите в дивизията. 

След това Кубрат загуби от Ей Джей, но се задържа девет рунда срещу световния шампион. Дали българинът ще се завърне на победния път, предстои да разберем в ранните часове на 28 ноември. Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички