Грозно! Пребиха български играч на Черно море дни преди мача с ЦСКА


Грозно! Пребиха български играч на Черно море дни преди мача с ЦСКА
Снимка: Cska.bg

6004 0

До грозна ситуация се е стигнало за български футболист на Черно море, след като е бил пребит. Става въпрос за младежкия национал Велислав Василев, а това се случва дни преди четвъртфиналния дуел срещу ЦСКА за Купата на България.

Той е бил физически наранен от охранители на дискотека във Варна. Според информациите обаче е станало грешка. Охраната е объркала Василев с друго лице. Самият Василев разказва историята:

"Бяхме се събрали с приятели в една от дискотеките в града. В някакъв момент до мен се приближи един от охранителите в заведението, хвана ме за ръката и започна да ме дърпа към изхода. Единственото, което ми каза беше: "На теб колко пъти ще ти обяснявам да не се облягаш на масата". Изобщо не разбрах за какво става въпрос и в момента, в който се дръпнах да ме пусне, получих удар в дясната скула.

След като паднах на земята, усетих ритници. В някакъв момент ме вдигнаха и отново ме повлякоха към изхода. Докато ме влачиха, усетих как друг охранител, който беше до входа, ме удари с юмрук в носа. Не можах да се предпазя, тъй като ми държаха ръцете. След това ми се губи какво точно се случи" - споделя той.

След това пък се оказало, че охраната е предупреждавала на няколко пъти клиент да не се подпира на масата, тъй като е изискване от собствениците. Охранителите обаче впоследствие объркали въпросния човек именно с Василев.

Междувременно в Черно море заговориха за съдиите 10 дни преди мача с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички