В Черно море заговориха за съдиите още 10 дни преди мача с ЦСКА


В Черно море заговориха за съдиите още 10 дни преди мача с ЦСКА
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

6776 0

Един от лидерите в Черно море - Даниел Димов, коментира предстоящия двубой между "моряците" и ЦСКА, в който двата тима ще излъчат един от полуфиналистите за Купата на България.

Срещата между двата тима е на 4 април от 20 часа на стадион „Българска армия“ и ще може да я проследите НА ЖИВО със SportLive.bg! 10 дни преди нея обаче Димов сподели надеждите си съперничеството да не бъде решено след съдийски намеси в полза на една от двете страни.

Мнението на капитана

"Очаквам да се получи труден мач, но и интересен, тъй като и двата отбора имат своите качества и аргументи. Вярвам, че с колективна игра и себераздаване от първата минута, можем да продължим напред в турнира. Надявам се третата страна в двубоя да не е главно действащо лице, за да може всичко да се реши по честен начин и върху крайния резултат да повлияят единствено спортно-техническите достойнства", сподели пред Nostrabet Димов.

"Турнирните мачове нямат нищо общо с тези в първенството, но Черно море има традиции в този турнир през този век и знае как да играе в подобни срещи. Нашият отбор се намира в добро състояние и вярвам, че ще се представим на високо ниво и в двубоя на „Армията“, добави възстановилият се от хронични контузии дефанзивен играч.

Вижте междувременно кого поздравиха от ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички