ГЛЕДАЙ мача на Антъни Джошуа срещу Франклин НА ЖИВО - ето как!


ГЛЕДАЙ мача на Антъни Джошуа срещу Франклин НА ЖИВО - ето как!
Снимка: Getty Images

11929 0

Най-популярният атлет в тежка категория на професионалния бокс - Антъни Джошуа, се завръща на ринга в събота вечер. В лондонската зала "O2 Arena" бившият световен шампион ще спира поредицата си от загуби пред собствените фенове, изправяйки се срещу опонент, който има само една загуба - Джърмейн Франклин. 

Двубоят е "черешката на тортата" в предстоящата галавечер на "Matchroom" и стрийминг платформата DAZN, носеща името "Ново начало". Дуелът е планиран да започне след 23:30 часа българско време (най-вероятно около 00:00) и има само един начин, по който в България можем да гледаме завръщането на Ей Джей на ринга. 

Завръщането на Антъни Джошуа на живо в DAZN 

Битката на най-доминиращия атлет в тежка категория в периода 2014-2018 срещу Франклин ще бъде излъчена в България в стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация тук), като българска телевизия няма права за излъчването на предстоящата битка. 

Абонаментът за стрийминг услугата е за 1 месец, като освен галавечерта в Лондон (ТВ излъчването започва в 20:00 часа българско време) в следващите 30 дни можете да гледате още десетки събития на живо, както и цялото съдържание на DAZN, включващо интервюта, документални филми и поредици и още много. 

Всичко за галавечерта можете да четете в Sportlive.bg, като в същото време всеки, който не може да гледа битката в "O2 Arena", може да следи Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин НА ЖИВО в Sportlive.bg 

Читателите на Sportlive.bg могат да се възползват от изключително предложение за мача на Джошуа. Благодарение на DAZN, можем да осигурим 50% намаление от абонамента за един месец към стрийминг услугата - последвайте този специален линк, за да се регистрирате или подновите абонамента си към платформата. Чрез него, ще активирате 50% намаление от цената на услугата, чиято стандартна цена 19.99 лева. 

ВАЖНО за промоцията към DAZN: 

  • Влезте в DAZN през ТОЗИ СПЕЦИАЛЕН ЛИНК, за да активирате намалението
  • Важи само при заплащане през уеб страницата на DAZN (НЕ важи при плащане през мобилното приложение) 
  • Важи до 23:59 часа в събота (01.04) 
  • Налична е и за нови, и за настоящи потребители 
  • Важи за 1 месец. След това услугата отново ще е 19.99 лева на месец 

Можете да спрете и подновите абонамента си по всяко време. 

Всичко за галавечерта можете да четете в Sportlive.bg, като в същото време всеки, който не може да гледа битката в "O2 Arena", може да следи Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин НА ЖИВО в Sportlive.bg 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички