Най-забавните моменти в света на спорта за 2018 година - Част 8


Най-забавните моменти в света на спорта за 2018 година - Част 8
Снимка: Gulliver/GettyImages

3921 0

Нашата рубрика "Най-забавните моменти в света на спорта за 2018 година" продължава с поредната доза смях. След като в седмата част ви показахме как Кевин Де Бройне събори неволно трофея във Висшата лига, неповторимия Златан Ибрахимович, както и едно несполучливо селфи с участието на Арсен Венгер, днес е ред да се забавляваме с още от най-смешното в света на спорта за последните 12 месеца.

Започваме с българска "изцепка" от последните дни в света на футбола. Страничният арбитър Христо Караиванов направи фурор в Англия, където се появи с официални обувки по време на футболен мач в Лига 2. Съдията бързо набра популярност в социалните мрежи, където отнесе редица забавни коментари по свой адрес.

"Когато в 3:25 трябва да вдигнеш засада, а в 5:00 да си на семейна вечеря", бе един от многото коментари в интернет, а изборът на обувки на Караиванов все пак няма да му доведе наказание, тъй като няма изискване за това с какви обувки да бъдеш в нито една от английските разпоредби.

Прехвърляме се в света на тениса, където един от най-ексцентричните тенисисти в тура Ник Кирьос отнесе солидна глоба заради поведението си на корта. Той симулираше нецензурирана дейност със своята бутилка, за което трябваше да заплати 15 хил. евро глоба. Оставяме на вас да разтълкувате действията на тенисиста: 

 

Завършваме със забавен момент покрай тъчлинията на лондонското дерби между Челси и Кристъл Палас през март. Мениджърът на "орлите" Рой Ходжсън бе уцелен с топка от играчите на терена, а единствено светкавичната му реакция го спаси от удар по главата.

По-куриозното обаче бе начинът, по който реагира неговият колега и бивш наставник на "сините" Антонио Конте. Италианският специалист бе разсмян от случилото се, а впоследствие се опита да обясни на бившия мениджър на Ливърпул, че всъщност играчите са искали да уцелят него.

НАЙ-ЗАБАВНИТЕ МОМЕНТИ В СВЕТА НА СПОРТА - част №1

НАЙ-ЗАБАВНИТЕ МОМЕНТИ В СВЕТА НА СПОРТА - част №2

НАЙ-ЗАБАВНИТЕ МОМЕНТИ В СВЕТА НА СПОРТА - част №3

НАЙ-ЗАБАВНИТЕ МОМЕНТИ В СВЕТА НА СПОРТА - част №4

НАЙ-ЗАБАВНИТЕ МОМЕНТИ В СВЕТА НА СПОРТА - част №5

НАЙ-ЗАБАВНИТЕ МОМЕНТИ В СВЕТА НА СПОРТА - част №6

НАЙ-ЗАБАВНИТЕ МОМЕНТИ В СВЕТА НА СПОРТА - част №7

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички