Най-забавните моменти в света на спорта - Част 5


Най-забавните моменти в света на спорта - Част 5
Снимка: Guliver/GettyImages

3494 0

Нашата рубрика "Най-забавните моменти в света на спорта за 2018 година" продължава с поредната доза смях. След като в четвъртата част ви показахме забавният момент между Кристиано Роналдо и Мохамед Салах минути преди началото на финала в Шампионска лига, как футболист и съдия се спъват и гонят по терена в Лига 1 и как Александър Звеверев разсмя Григор Димитров и всички на корта в мач на двойки, днес е ред да се забавляваме с още от най-смешното в света на спорта за последните 12 месеца.

Започваме със случка от началото на 2018 година. В мач от 4-я кръг на Australian Open Григор Димитров победи Ник Кирьос и по традиция след срещата започна интервюто пред феновете на корта. Още след задаването на първия въпрос, от триубните се чу вик "I love you, Grigor" (б.р - Обичам те, Григор), на което хасковлията отговори с усмивка и "И аз те обичам".

И докато сме на вълна тенис ще се "телепортираме" в края на месец септември и приятелският турнир "Laver Cup". В Чикаго се събраха най-добрите тенисисти от мъжкия тур, за да се изправят един срещу друг с отборите си "Европа" и "Останалия свят". За първи път в професионалните си кариери Роджър Федерер и Новак Джокович играха заедно на двойки. Срещата не мина и без комични моменти, а един от тях бе, когато сърбинът изпрати своя форхенд право в задните части на легендарния си партньор.

И тъй като не можем да подминем изминалото Световно първенство по футбол в Русия ще ви покажем и най-любопитните моменти, каквито имаше в изобилие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички