Най-забавните моменти в света на спорта - Част 3


Най-забавните моменти в света на спорта - Част 3
Снимка: Getty Images/Guliver

4268 0

Нашата рубрика "Най-забавните моменти в света на спорта за 2018 година" продължава с поредната доза смях. След като във втората част ви показахме "несъобразителния" Тиери Анри и как куче може да спаси вратата на футболен отбор от гол, днес е ред да се забавляваме с още от най-смешното в света на спорта за последните 12 месеца.

В края на лятото станаха известни всички участници в групите на Шампионска лига, след което бяха изтеглени и 32-ата тима в 8 групи по 4 отбора. Напълно заслужено групата на ПСЖ, Наполи, Ливърпул и Цървена звезда бе определена като "Група на смъртта", а тимовете доказаха, че това е така. Драмата бе пълна до последния мач, но ние ще се върнем малко по-рано.

Става въпрос за гостуването на Ливърпул в Париж и чувството за хумор на мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп. Той даде задължителната пресконференция преди срещата с френския шампион, като говореше на английски, а преводач превеждаше за медиите в залата. При поредното включване на въпросния преводач, немският мениджър на "червените" не пропусна да отбележи колко "секси" е гласа на човека, който превежда.

Когато става въпрос за шоу и спорт, едно от най-ярките имена в нашите глави, което изпъква на секундата, е това на френския тенисист Гаел Монфис. В участието си на тазгодишния Индиън Уелс той победи представителя на домакините Джон Иснър с 6:7 (5), 7:6 (3), 7:5, като дори спаси и мачбол. След последната точка Монфис демонстрира странен танц, след което се поздрави със съперника и съдията. Той се изправи, за да благодари и на публиката за подкрепата, когато отпразнува успеха си в стил "Кристиано Роналдо".

И докато все още сме на вълна "тенис", нека си спомним и за второто издание на приятелския турнир "Laver Cup". Както през миналата година, така и през тази - Роджър Федерер поведе отбор "Европа" срещу този на света в края на септември. При представянето на двата тима аржентинецът Диего Шварцман пожела да покани на сцената своя "брат близнак" - Джон Иснър. Шегата на Шварцман развесели всички в залата, включително и тенисистите на сцената. Причината? Аржентинецът "се извисява" на завидните 1,70 метра над земята, а "близнакът" му може да се похвали с ръст от 208 сантиметра, или по друг начин казано - 38 сантиметра разлика за близнаци е прекалено много.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички