Най-забавните моменти в света на спорта за 2018 година - Част 2


Най-забавните моменти в света на спорта за 2018 година - Част 2
Снимка: Getty Images/Guliver

3665 0

Нашата рубрика "Най-забавните моменти в света на спорта за 2018 година" продължава с поредната доза смях. След като в първата част ви показахме знаменитите реакции на Жозе Моуриньо, неуморимият Роджър Федерер и едно от най-запомнящите се пресичания на финална линия, сега е ред за ново презареждане с позитивни емоции.

Първият забавен момент в днешната рубрика е посветен на легендарния Тиери Анри, който към настоящия момент е треньор на френския Монако. При своята първа пресконференция за "червено-белите" бившият нападател на Арсенал напълно забрави за това, че неговите реплики трябва да бъдат превеждани на френски от преводач.

Анри започна с дълга реч, която така и не прекъсна, за да даде думата и на преводача, който бе принуден да помни думите му в продължителен период от време. Впоследствие мениджърът осъзна, че е пропуснал да даде възможност на преводача да си свърши работата, като изражението му говореше само по себе си. Ситуацията обаче бързо бе забравена от французина, като още при последвалото изявление отново пропусна преводача, който трудно насмогваше на вербалното темпо на Анри.

И докато сме на тема "Тиери Анри" - нека ви припомним още един незабравим миг от пресконференция на французина по-рано през годината. Отборът на Монако се подготвяше за своя мач срещу Борусия Дортмунд в груповата фаза на Шампионска лига, а в самия край на въпросната пресконференция Анри скастри с поглед младата звезда на "червено-белите" Беноа Бадиашиле.

Причината, заради която мениджърът отправи острия поглед към своя играч, бе, че Бадиашиле забрави да прибере стола си към масата. Това не бе одобрено от неговия наставник, а въпросният поглед бързо набра популярност в социалните мрежи.

Прехвърляме ви в Аржентина, където привържениците на най-популярния спорт с топка станаха свидетели на невиждано спасяване, което спокойно можем да отнесем към най-добрите за годината. Куче се превърна в герой за аржентински отбор, след като спря пътя на топката, която летеше право към очертанията на опразнената врата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички