Най-забавните моменти в света на спорта за 2018 година - Част 6


Най-забавните моменти в света на спорта за 2018 година - Част 6
Снимка: Getty Images/Guliver

4775 0

Нашата рубрика "Най-забавните моменти в света на спорта за 2018 година" продължава с поредната доза смях. След като в петата част ви показахме споделената любов между Григор Димитров и негова почитателка по трибуните на Australian Open, "стрелбата" на Джокович по колегата си Роджър Федерер, а и някои от най-забавните мигове от Мондиал 2018, днес е ред да се забавляваме с още от най-смешното в света на спорта за последните 12 месеца.

И тъй като шампионата на планетата в Русия бе най-голямото спортно събитие за годината, няма как да не ви припомним още един запомнящ се момент от изминалото лято. Двубоят е Англия - Белгия, мач от груповата фаза на турнира, а "червените дяволи" грабнаха победата с минимален успех благодарение на Аднан Янузай.

Голът на белгиеца изпрати в екстаз както привържениците на отбора, така и съотборниците му. Подобна бе ситуацията с Мичи Батшуай, който успя да привлече всички погледи и камери към себе си, въпреки че голмайсторът за Белгия бе друг. В радостта след гола Батшуай грабна топката и я изстреля с всичка сила. За жалост обаче топката срещна страничния стълб на вратата и се върна като бумеранг право в главата на нападателя.

И докато сме на вълна "футбол": само преди два дни Палермо победи с 3:0 състава на Асколи в италианската Серия Б, а гол за домакините отбеляза и Ивайло Чочев. Друго попадение от мача обаче привлече далеч по-голям интерес. Вратарят на гостите Филипо Перучини си отбеляза един от най-нелепите автоголове, показвайки, че играта с крака не е сред най-силните му качества.

 

Завършваме с един от най-забавните образи в тениса - Гаел Монфис, чийто мач срещу Паоло Лоренци бе прекъснат... от котка. Животинчето се показа на корта, с което разконцентрира французина, който прекъсна изпълнението си на сервис. Котката се скри от недоброжелателите, които искаха да я лишат от честта да наблюдава мача буквално от корта, но впоследствие все пак бе изнесена навън.

НАЙ-ЗАБАВНИТЕ МОМЕНТИ В СВЕТА НА СПОРТА - част №1

НАЙ-ЗАБАВНИТЕ МОМЕНТИ В СВЕТА НА СПОРТА - част №2

НАЙ-ЗАБАВНИТЕ МОМЕНТИ В СВЕТА НА СПОРТА - част №3

НАЙ-ЗАБАВНИТЕ МОМЕНТИ В СВЕТА НА СПОРТА - част №4

НАЙ-ЗАБАВНИТЕ МОМЕНТИ В СВЕТА НА СПОРТА - част №5

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички