Журналист, критикуващ Кубрат Пулев, получи сериозни заплахи


Журналист, критикуващ Кубрат Пулев, получи сериозни заплахи
Снимка: принтскрийн

5068 0

Американският боксов журналист Ерик Липкин е получил сериозни заплахи в социалните мрежи, заради негативни коментари по адрес на Кубрат Пулев. Това сподели самият журналист в Туитър, където е получил редица съобщения от непознати потребители.

"След думите ми към Кубрат Пулев, редица хора ми пишат и ме заплашват. Виждам, че това са хора с по 30 последователи, което означава, че очевидно са тролове. Полагам усилия, за да не им отговарям", написа Липкин в Туитър.

Ерик Липкин е заплашван, заради това, че защити Джени Суши след нашумялата целувка, която се превърна тема номер 1 след мача между Пулев и Богдан Дину в САЩ. Тогава Липкин заяви: "Тя просто се опитваше да си свърши работата. Пулев нямаше право да я целува, докато тя работеше. Всеки, който го защитава или обвинява жертвата, също е измет."

Междувременно Благой Иванов - Багата също коментира скандала с целувката и сподели какво наказание, според него, ще получи Кубрат Пулев (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички