Бивш световен шампион: Всеки съдия със здрав разум ще изгони Джени Суши от залата си!


Бивш световен шампион: Всеки съдия със здрав разум ще изгони Джени Суши от залата си!
Снимка: БГНЕС

5694 0

Бившият световен шампион в тежка категория, а сега експерт на "Sky Sports" - Джони Нелсън, отново се изказа в защита на българската звезда в бокса Кубрат Пулев по повод скандала с целувката на репортерка. Специалистът успокои Пулев относно евентуалното му даване под съд от Дженифър Равало (Суши), като заяви, че всеки нормален съдия в САЩ би я изгонил от залата си.

"На видеото тя не изглежда толкова шокирана или разтърсена, колкото сега твърди, че е. Основният въпрос е, че много млади жени се опитват да пробият в бокса, така че, когато една жена прави това, което противоречи на казаното и направеното от нея, това не прави услуга на жените като цяло. Всеки съдия с някакъв здрав разум би ѝ казал: "Излез от моята съдебна зала!". Не виждам как някой ще седне и ще каже: "Да, вие сте права, момиче", коментира Нелсън.

"Тя се присмива на цялата гилдия. Момичетата се опитват да бъдат репортери, да се бият и да бъдат легитимни в нашия спорт и нещо подобно просто ги издухва. Човекът не трябваше да я целува или да казва, че са приятели, но тя не изглеждаше толкова опустошена", допълва британецът. Вижте как преди 2 години Нелсън направи голям комплимент на нашия боксьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички