Багата разкри какво наказание очаква да получи Кобрата заради скандалната целувка


Багата разкри какво наказание очаква да получи Кобрата заради скандалната целувка
Снимка: БГНЕС

12184 0

Българската звезда в смесените бойни изкуства Благой Иванов-Багата също даде своя коментар по повод скандала с целувката а Кубрат Пулев към американската репортерка Джени Суши. Както вече е известно, тя съди Кобрата за "насилствена" целувка.

"Може да има някаква парична санкция, но не мисля, че ще има нещо по-сериозно от парична санкция. В Калифорния е като Холивуд, всеки малко или много преиграва, така че зависи от адвоката, какъв адвокат ще има Кубрат", каза Благой Иванов пред Канал 3.

Той прекарва много време в Съединените щати заради кариерата си в UFC и дори бе заедно с щаба на Пулеви по време на мача му с Богдан Дину. На 8 юни Багата ще премери сили с австралиеца Тай Туиваса, известен с прозвището Бам Бам, в галавечер №238 на UFC. Арена на битката между двамата ще бъде прочутата зала “Юнайтед център” в Чикаго. В нея играят мачовете си емблематичните за NBA и NHL отбори “Чикаго Булс” и “Чикаго Блекхоукс”.

А какъв в единственият коментар на Кобрата до този момент, след като стана ясно, че ще бъде съден - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички