Пранди продължи: Георги Братоев не е Бруниньо, не е и Кристиано Роналдо


Пранди продължи: Георги Братоев не е Бруниньо, не е и Кристиано Роналдо

2612 0

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол Силвано Пранди отново получи въпрос относно коментара на Георги Братоев по-рано тази седмица. Бившият национален разпределител си позволи остри думи без да говори с имена, които обаче очевидно са насочени към италианския специалист.

Вчера Силвано Пранди обясни, че причината да не вземе Братоев на Европейското първенство, на което отпаднахме от Словения в 1/8-финалите, е физическата форма на играча. Сега той получи въпрос за Братоев и от "Тема Спорт", на който отговори по следния начин.

"Вижте, не мога да разбера защо всички питат за тези имена. Георги Братоев не е единственият волейболист на България, нали така?! Той не е Бруниньо Резенде все пак. Георги е добър състезател, но не е Кристиано Роналдо.

Говорим за Братоев, който е на 32 години, добър волейболист, но трябва да подобри физическото си състояние. Това е истината.

Ако съм взел решение да включа даден волейболист в списъка си, то е направено с цел да успея като треньор на България и отборът да постигне силен резултат.

Имам договор за една година, за да класирам България на Олимпиада. Загубихме във Варна, но ще се опитаме да спечелим в Германия", казва Пранди.

А ще видим ли Теодор Салпаров и Виктор Йосифов отново с националния екип, ще разберете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бизнес и спорт


Безграничното въздействие на Барселона над Каталуния

Консултантската компания PricewaterhouseCoopers публикува доклад за въздействието на футболен клуб Барселона...

Реклама
Реклама