Силвано Пранди отговори на атаката на Георги Братоев

Селекционерът на националния отбор по волейбол на България Силвано Пранди коментира изказването на разпределителя Георги Братоев след отпадането на тима ни от Европейското първенство. Тимът ни се отпадна от Словения в 1/8-финалите, след което Братоев написа:

"Много моля да има възрастова граница за хората ,които ръководят отбори , какъвто и да било спорта доказано след 70 деменцията засяга доста голям процент от хората!!!" (б.р. - текстът е без редакторска намеса).

Гениалната инженерна мисъл, която ще спаси българския волейбол - Vol 2

Ако доскоро сме си мислели, че футболът у нас не може да бъде сравняван с друг отборен спорт по неуспех, е, от вчера вече можем да кажем, че воле...

"Не знам за какво става въпрос, но като цяло "амнезия" или "деменция" на италиански значи, че понякога забравяш нещо. Но кой е толкова перфектен, че понякога да не забравя. Има ли такъв човек някъде по света, който да помни всичко. Не мога да коментирам. Не знам какво точно е имал предвид.

Физически Георги Братоев не беше в кондиция да бъде разпределител на този отбор. И това бе видно за всички. Срещнаха ме приятели по света и колеги треньори на други национални отбори. Те се чудеха как така съм взел подобен състезател в толкова слаба физическа форма", сподели Силвано Пранди по въпроса.

А дали отново ще видим капитанът Виктор Йосифов и либерото Теодор Салпаров в националния отбор ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!