Салпаров: Изиграх последния си мач за националния отбор


Салпаров: Изиграх последния си мач за националния отбор
Снимка: FIVB.org

4763 0

Либерото на националния отбор по волейбол - Теодор Салпаров, обяви, че вече е изиграл последния си мач с националната фланелка. Това е бил осминафиналът на Евроволей 2019 срещу Словения, в който тимът ни загуби с 1:3 и напусна надпреварата.

"Това сигурно ми е последният мач с националния отбор. Исках да завърша по-позитивно, но Словения беше много по-добра от нас и заслужено победиха. Пожелавам им успех в четвъртфинала", сподели Салпаров пред bTV. Запитан дали това изказване не е просто плод на емоциите и отново ще го видим с националната фланелка в предстоящата олимпийска квалификация, звездата заяви:

"Според мен шансовете на в тази квалификация са нулеви, така че по-добре младите да играят, да се развиват, да трупат опит, за да може след една, две, три или четири години да имат нужното самочувствие и да играят тези мачове много по-добре от сега. Защото определено ни липсва концентрация и постоянство. Не може след един такъв гейм… Във волейбола е така, губиш една лека ситуация и се обръща целият мач. Затова вече няма смисъл да се изнервям и да стоя аз тук, защото много съм дал на националния отбор и той много ми е дал, така че има и други след мен, които трябва да играят". А какво заяви либерото след загубата от Италия вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички